Fietsparkeergarage Amsterdam CS

Realtime inzicht op de IJboulevard!

Vandaag hebben we een belangrijke bijdrage geleverd aan het transporteren en invaren van het eerste caisson voor IJboulevard, een nieuwe fietsparkeergarage achter station Amsterdam Centraal.

GEOCON heeft een positioneringssysteem geïnstalleerd, dat realtime inzicht geeft in de belangrijkste nautische parameters, zodat het element veilig getransporteerd en geplaatst kon worden door Strukton Immersion Projects.

Voor het ballasten van het element en het aflaten op de palen, die voorafgaand zijn geplaatst, hebben we een monitoringssysteem geïnstalleerd dat realtime de roll en pitch van het element beschikbaar stelt aan de operators van Van Hattum en Blankevoort en Strukton Immersion Projects.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit project? Neem dan direct contact met ons op!

Contact